Hoț urmărit general, capturat de jandarmi

Distribuie articolul

Un bărbat din Arad, dat în urmărire națională, a fost capturat de Jandarmeria Galați. El se sustrăgea executării unei pedepse cu închisoarea și se ascundea la Galați.

„Duminică, 30 mai, în jurul orei 20:15, echipajul de jandarmerie aflat în patrulare pe raza Secției 3 Poliție Galați a fost sesizat prin apel 112 că pe strada Garofiței are loc un scandal. La fața locului au fost identificați doi bărbați, cu vârstele de 28 ani, respectiv 30 ani, aflați în stare de ebrietate.

Din declarațiile verbale ale acestora a reieșit faptul că pe fondul consumului de alcool, între cei doi a intervenit un conflict spontan, în urma căruia și-au adresat injurii și amenințări cu acte de violență. O persoană care a asistat la disputa între cei doi bărbați a apelat serviciul unic 112 și a reclamat scandalul.

În urma verificărilor efectuate cu privire la identitatea celor două persoane a reieșit că pe numele uneia dintre acestea figurează o semnalare ca fiind urmărită în vederea executării unei pedepse cu închisoare, conform ordinului emis de către Inspectoratul de Politie al Județului Arad. Bărbatul a fost condus de către jandarmi la sediul I.P.J. Galați, unde a fost predat polițiștilor din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, în vederea punerii în executare a mandatului”, informează Jandarmeria Galați.     

Bărbatul în cauză are de executat o pedeapsă de 1 an, 9 luni și 20 de zile închisoare, fiind condamnat pentru tentativă la furt calificat.


Distribuie articolul

You May Also Like