Noi restricții în zona Siderurgiștilor. Câteva străzi sunt închise

Distribuie articolul

Primăria Galați a instituit noi restricții de trafic în zona Siderurgiștilor. Deoarece pe artera rutieră se asfaltează, câteva străzi din zonă sunt închise marți. De asemenea, au fost modificate trei trasee de autobuz.

Marți, pe str. Ghe. Doja, tronsonul cuprins între str. Anghel Saligny și bld. Siderurgiștilor, traficul este închis. Mașinile nu pot trece nici pe drumurile laterale, pe partea stângă, pe tronsonul cuprins între strada Anghel Saligny și Piața Energiei.

În plus, se circulă cu greutate pe strada Siderurgiștilor, tronsonul cuprins între strada Gheorghe Doja și Anghel Saligny, partea dreaptă de deplasare dinspre strada Gheorghe Doja (pe partea magazinului Staer). În zonă au loc lucrări de aducere la cotă a răsuflătorilor de gaz pe strada Siderurgiștilor.

Date fiind lucrările de pe str. Ghe. Doja, tronsonul cuprins între str. Anghel Saligny și bld. Siderurgiștilor, este permis virajul la stânga, către Inelul de Rocadă, a autovehiculelor care se deplasează pe str. Gheorghe Doja, dinspre str. Constructorilor către Spitalul pentru Copii.

Trei trasee de autobuz sunt afectate de restricții.

„Traseul 28 circulă pe tur și retur: str. Oltului – str. Ghe. Asachi – str. Anghel Saligny- traseul normal, evitând str. Ghe. Doja unde sunt lucrările. Traseele 19 și 20 circulă pe tur pe ruta: Str. Brăilei – str. Prelungirea Brăilei- str. Ghe. Asachi – traseul normal, evitând str. Ghe. Doja unde sunt lucrările. Returul rămâne nemodificat”, anunță Biroul de Presă al Primăriei Galați.


Distribuie articolul

You May Also Like