Hală de vopsitorie containere neautorizată descoperită de comisarii de mediu la un control de rutină

Distribuie articolul

În urma unei inspecții recente în cadrul unei companii din Galați, efectuate în conformitate cu tematica și programul de controale planificate pentru anul 2024, comisarii din cadrul Comisariatului Județean Galați, au descoperit unele aspecte semnificative de încălcare a legii, la o firmă din Galați, care au fost imediat sancționate.

Compania verificată desfășoară activități variate, inclusiv fabricarea de construcții metalice și alte procese industriale. În timpul inspecției, a fost identificată existența unei hale de vopsitorie neautorizate, ceea ce a atras aplicarea unei sancțiuni contravenționale conform legislației în vigoare.

Sancțiunea aplicată a constat într-o amendă de 100 de mii de lei. Iar reprezentanții firmei au fost somați că trebuie să intre în legalitate de urgență, subliniind importanța respectării autorizațiilor și reglementărilor legale în protejarea mediului.

Pentru a remedia situația și a preveni incidente similare în viitor, au fost stabilite măsuri adecvate conform angajamentului GNM pentru un mediu mai curat și mai sănătos.


Distribuie articolul

You May Also Like