Percheziții în mai multe dosare de furt calificat, la Galați și Vaslui

Distribuie articolul

În județele Galați și Vaslui au fost percheziții, în mai multe dosare de furt calificat. Polițiștii de la Berești și Murgeni și un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Bujor, secondați de mascații de la IPJ Galați au ajuns la cinci adrese din Cavadinești, județul Galați, și Blăgești, județul Vaslui.

Polițiștii de la Serviciul de Ordine Publică și criminaliștii de la Poliția Târgu Bujor au participat la percheziție. De asemenea, au fost găsiți patru suspecți, printre care și unul minor, care au fost ridicați cu mandate de aducere și audiați la Parchetul din Târgu Bujor. Un al patrulea suspect este de negăsit, nefiind la domiciliu.

După ce au avut loc perchezițiile, au fost găsite mai multe bunuri furate, în valoare de 15.000 de lei, țigări de contrabandă și pliculețe cu substanțe ce par să facă parte din categoria drogurilor.

Doi dintre hoți, unul din Cavadinești și unul din Blăgești, au fost reținuți pentru 24 de ore, sub acuzația de furt calificat, minorul este cercetat în libertate, iar suspectul dispărut va fi dat în urmărire. Toți sunt cercetați și în alte dosare penale.


Distribuie articolul

You May Also Like