Doi tineri au murit pe DN 25 din cauza unei depășiri periculoase

Distribuie articolul

Un grav accident de circulația s-a produs noaptea trecută pe DN25, în județul Galați. Două persoane au murit și alte trei au ajuns la spital în urma unei coliziuni violente. Cei doi tineri care au decedat au fost descarcerați de pompierii de la ISU. Ei nu au mai putut fi salvați deși medicii de pe ambulanțe i-au resuscitat timp de o oră. Alte trei persoane au fost transportate la Spitalul Municipal din Tecuci. Viața lor nu este pusă în pericol având doar multiple traumatisme și fracturi deschise.

„Accidentul a avut loc în localitatea Drăgănești, la ora 21.50. Au fost implicate două autoturisme și o căruță, mașinile sunt un Mercedes Vito și un BMW. În total sunt cinci victime. Două persoane au murit, medicii au încercat să le salveze, manevrele de resuscitare au ținut o oră. Este vorba despre doi tineri din mașina BMW, erau în stop cardio-respirator și s-a declarat decesul lor. Fata avea 19 ani iar băiatul 25 de ani. Alte trei sunt transportate la Spitalul Municipal din Tecuci. Cei trei sunt conștienți, dar au traumatisme toracice, fracturi deschise, contuzii. Victimele transportate la Tecuci au 19, 25 și 36 de ani.”, a declarat  purtătorul de cuvânt al ISU Galați, Eugen Chiriță.

Se pare că nenorocirea s-a produs în timpul unei depășiri. Una dintre mașini a intrat pe contrasens, a lovit căruța și a ricoșat într-un autoturism care staționa pe marginea drumului.


Distribuie articolul

You May Also Like