Guvernanții au mințit: energia electrică SE SCUMPEȘTE de la 1 martie

Distribuie articolul

Se scumpeşte energia electrică. Autoritatea Națională de Reglementare în Domeniul Energiei a anunțat că de la 1 martie tarifele de distribuţie vor fi majorate cu peste 2,5 %. Prin această majorare, românii vor suporta taxa pe lăcomie impusă de Guvern marilor companii. Asta deși guvernanții dădeau asigurări că tarifele pentru populație nu se vor modifica în următorii trei ani.

Minciuna are picioare scurte. În acest caz, balivernele guvernanților care au ajuns la fundul sacului bugetar nu au ținut decât câteva săptămâni. Nici nu a terminat ministrul de Finanțe de explicat cum stă treaba cu ordonanța 114 că prețurile au început să dea în clocot. Primul pas este la energia electrică: ANRE a anunțat proiectele de ordin prin care tarifele de distribuţie sunt majorate cu peste 2,5 % începând de la 1 martie.

Controversata ordonanță a Guvernului vizează și alte mari companii. Probabil, în perioada următoare o majorare asemănătoare a tarifului va fi la factura de gaze. Urmează combustibilul, alimentele, serviciile…


Distribuie articolul

You May Also Like