Guștereala lui Pucky…

Distribuie articolul

Nea primaru’ ne-a luat de ceva vreme, și nu puțină, la preț de matineu, zvârlindu-ne tot soiul de bazaconii, doar-doar le-om înghiți ca pelicanii.

A început anul cu o auto-lăudoroșenie tâmpă privitoare la deszăpezire. Ne anunța atunci Pucky, în timp ce era la o chermeză politică la Brăila, că „milioane” de utilaje își fac treaba, că totul e la „gri”, că nu sunt probleme de nici un fel și alte dintr-astea din gașca stupizeniilor. După vreo două zile, timp în care pe pagina sa de socializare era un adevărat festival de „vorbe și urări de bine”, s-a concentrat mai profund și a recunoscut că avem o deszăpezire mediocră. Chiar și-așa, cam mult spus…

Acum vreo săptămână, își aroga atribuțiile celor de la Ecosal. Acum înțelegem că acum un mandat și ceva era șeful acestei instituții de elită, dar parcă ar trebui să se oprească la treburile pentru care a fost ales. Și sigur n-a fost ales pentru a sta toată ziua pe Facebook ca să-și aducă osanale pentru cele făcute dar și pentru cele făcute de alții.

Astăzi, preia o chestie cu un puternic impact emoțional- o tentativă de lobby, promovat de șeful său, Dan Nica, direct la Bruxelles, cum că Galațiul ar avea cel mai calitativ aer din România. Acum, ce să spunem? A trecut 1 aprilie, s-au dus și Babele mai demult, se apropie Ziua Muncii și apoi a Copiilor. Nu știu cine ar putea crede o așa grozăvie, dacă ne referim la latura industrială și mai ales la condițiile fizico-geografice. Adică, nea’ primaru’, la Brașov, Oradea, Cluj Napoca, Sibiu e aeru’ mai aiurea? Dar oare pe la Vatra Dornei, Bușteni, Straja sau pe la Colibița, tot așa, mai rău ca la noi?

Sincer, poate or fi și oameni de bine ce țin la guștereala primarului, dar mai repede m-aș uita în biroul primarului ce e sub el și mai puțin m-ar interesa ce este pe el. Ce e pe el, vede toată lumea…


Distribuie articolul

You May Also Like