Avem un ministru! Avem.

Distribuie articolul

Faină-i viața de socialist! Sau mai bine spus, e „trăienică” la pesedeu. Nu că la alții ar fi mai pe dos. Nu că alții ar avea o viteză în plus la rotițele de distribuție.

Acum vreo doi ani, liberalii o luară pe una, pe la ape, și așa de mare a fost valul că sirena respectivă s-a autoflagelat într-un canal de irigații.

Acum, la socialiști, altă năzbâtie. Are și Galațiul un ministru.  Spătaru. Văr de-al doilea după cuscru cu Dan Spătaru.

Un nene aruncat de Nica la un minister complicat dar care-și face ucenicia într-ale politicii alături de primarul Pucky. La orice eveniment, chermeză ori bairam public e prezent Pucky, garantat e și ruda lui Dan Spătaru.

Acum, ce prestează nenea de la Economie, nu-i prea clar pentru că toate informațiile ce ne parvin de la București ne indica un singur lucru. Postul sau postura de apostrof e asigurată la acest minister.

Înainte de Paște, nenea Apostrof Spătaru, ministerul Economiei- pentru prieteni, a articulat o duduiță- fostă șefă de bibliotecă, în conducerea Șantierului Naval 2 Mai.
Tanti Marinela. Marinela Voivozeanu, lidera femeilor PSD din Călărași și șefa Bibliotecii Județene a fost zvârlită în CA-ul intreprinderii.

Bun. Numai că pe ordinul semnat de ministrul Apostrof al economiei, Florin Spătaru, scria cumva destul de citeț: „inginer agricol”.

Nea Apostrof se apără și spune că el din CV-ul lui Tanti Marinela a priceput că „e absolventă de management”.

Acum problema e că Tanti Marinela, după tot tărăboiul iscat nu mai vrea să audă de CA-ul respectiv. Adică se ține coconește fix bățoasă.

Acum întrebarea e numai una. Cine a rămas Apostrof în toată idila asta…? Avem ministru.


Distribuie articolul

You May Also Like