EDITORIAL/ Cam ăsta e PSD-ul! Gingaș, manierat și devreme acasă!

Distribuie articolul

Am scris de-a lungul vremii nu de puține ori despre un cetățean, taliban prin excelență, needucat, mare iubitor de licori bahice și cu niscai pretenții de politician rudimentar.

Cicerone Lupu e numele său, un socialist uitat pe această planetă, mare organizator de chermeze mai mult sau mai puțin deocheate pe la MAT-ul din Băleni, acolo unde chema toată protipendada PSD, cu Nica-n frunte pe post de stemă și cu alaiul primarilor din dotare.

La un moment dat am fost cumva…prieteni pe o pagină de socializare însă telenovela nu a durat prea mult dându-și evident în petic cu limbajul suburban ce-l definește.
Astăzi văd că a comis-o din nou, cuvintele adresate la adresa unui coleg de breaslă fiind elocvente despre caracterul nereperat al cetățeanului Cicerone.

După alegerile locale de anul trecut, omul a fost aruncat de socialiști pe funcția de vicepreședinte al Consiliului de Administrație de la Apă Canal, societate aflată sub autoritatea Consiliului Local.
Adică, ca să fie șprițul complet, după ce a rezolvat prin competență problemele la Vinalcool, unde și-a făcut veacul în trecut, acum l-a pus partidul să se ocupe de apă. Poate că nu-i place sec!

O să vedeți scriptul de pe pagina de socializare dintre cei doi, multe comentarii nefiind de făcut.
Aș întreba totuși așa, pe-alături, pe cei din conducerea PSD cum de promovează asemenea personaje și evident dacă sunt solidari cu așa ieșiri. Nu de alta dar n-ar fi rău să afle și electoratul PSD pe cine a votat și mai ales ce elevați sunt unii pe la socialiști.
Pentru nea’ Cicerone, n-am a spune prea multe…decât: Să-ți fie rușine!

Foto: CAPTURA – ALTERNATIVA JURNALISM FARA MOGUL!


Distribuie articolul

You May Also Like