GSDG și Poliția Rutieră Galați, împreună pentru o cauză nobilă 

Distribuie articolul

Campania umanitară ”În ajutor de Crăciun”, inițiată de Grupul Șoferilor din Galați și susținută de Poliția Rutieră, a adunat laolaltă sute de gălățeni. S-au cumpărat autocolante cu mesajul ”Respect și siguranță în trafic” și s-au donat bani, alimente și alte bunuri de strictă necesitate pentru a le asigura vârstnicilor de la Căminul de bătrâni de pe strada Războieni sărbători îndestulate și un trai mai bun. Până acum, s-au donat circa 1.000 de euro și zeci de kilograme de alimente și bunuri, colecta rămânând deschisă până pe 23 decembrie.

Astăzi, Poliția Rutieră din Galați a împărțit în trafic cele 100 de autocolante pe care le-a achiziționat în cadrul campaniei ”În ajutor de Crăciun”. Acțiunea a avut loc la Inelul de Rocadă și a avut dublu scop: umanitar, dar și de conștientizare și informare a șoferilor cu privire la necesitatea respectării Codului Rutier.

”Poliția Rutieră susține campania inițiată de Grupul Șoferilor din Galați. Împreună cu colegii mei, am achiziționat 100 de stickere, pe care le înmânăm șoferilor în trafic. Astăzi le facem recomandări preventive și urări de Crăciun. Campania are scop umanitar, lucru care ne-a bucurat și ne-a determinat să fim alături de Grupul Șoferilor din Galați, o comunitate on-line care ne este de mare ajutor în trafic de fiecare dată când sunt acțiuni preventive. Am donat acestei campanii 500 de lei și sperăm că, prin această contribuție a Poliției Rutiere din Galați, bătrânii din azil să aibă un Crăciun mai frumos și îndestulat”, a declarat șeful Serviciului Poliției Rutiere Galați, comisarul șef Bogdan Carp.

Șoferii care au fost opriți de polițiștii rutieri, în trafic, au primit cu bucurie autocolantele Grupului Șoferilor din Galați.

”Este un gest frumos atât din partea Grupului Șoferilor, cât și din partea Poliției Rutiere, mai ales că este o campanie umanitară. Crăciunul trebuie să fie bogat și fericit pentru toată lumea și cred că este de datoria noastră, a comunității să ne gândim și la cei cu care soarta nu a fost prea darnică”, a declarat unul dintre conducătorii auto opriți în trafic, pe durata acțiunii Poliției Rutiere.

Reprezentanții Grupului Șoferilor din Galați, inițiatorul campaniei ”În ajutor de Crăciun” se declară mulțumiți de reacția gălățenilor.

”Având în vedere că suntem un grup numeros, cu peste 36.000 de membri, ne-am gândit să fim de ajutor în perioada sărbătorilor. Este o primă acțiune cu scop umanitar pe care o organizăm și suntem încântați că gălățenii au răspuns în număr atât de mare. S-au strâns aproape 1.000 de euro și multe alimente și bunuri de strictă necesitate. De ce ne-am gândit la bătrâni? Pentru că, de Crăciun, toată lumea se gândește la copii, dar nimeni nu se gândește la oamenii care au trecut de 60-70 de ani, care nu au pe nimeni și la care nu se gândește nimeni, care fac sărbătorile singuri și uitați de toată lumea. Așa am ales azilul de bătrâni de pe Războieni. Cu donațiile colectate vom merge pe 24 decembrie, chiar în ajunul Crăciunului, la vârstnicii de acolo și sperăm noi că vor avea sărbători mai fericite”, a declarat Cristian Obreja, reprezentantul Grupului Șoferilor din Galați.

 

SURSA: Grupul Șoferilor din Galați


Distribuie articolul

You May Also Like