Grupul Șoferilor din Galați, o nouă acțiune caritabilă

Distribuie articolul

Cel mai numeros grup din Galați pe o rețea de socializare (peste 39.300 membri) este pus pe fapte bune din nou. După succesul campaniei caritabile de Crăciun, administratorii Grupului Șoferilor din Galați (GSDG) au lansat o nouă acțiune de binefacere. Intitulată ”Grupul Șoferilor din Galați cedează trecerea iepurașului de Paști”, campania își propune să facă sărbătorile mai frumoase unor familii nevoiașe, cu mulți copii.

”Ce ne propunem? Să facem sărbătorile frumoase și îmbelșugate unor familii nevoiașe, cu mulți copii, pentru că iepurașul de Paști vine cu daruri pentru cei mici. Avem trei familii în vedere. Prima compusă din mamă și 7 copii, pe care îi crește singură. Mama a fost victima violenței domestice și a avut curajul să îl părăsească pe bărbatul care o bătea crunt, cu 6 copii mici și unul în pântece. Nu i-a abandonat, nu i-a lăsat în grija statului. Îi crește așa cum poate, îi trimite la școală, cu speranța că vor avea o soartă mai bună. Celelalte două familii, la fel de nevoiașe, sunt compuse din mamă, tată și câte cinci copii de vârste diferite. Numai tații muncesc, mamele stau acasă și au grijă de copii. Cu toții merită sărbători fericite. Așa că vă chemăm să ne fiți alături și acum, așa cum ați făcut-o de Crăciun, pentru a le oferi acestor suflete cu care soarta nu a fost prea bună un Paști cu masă bogată, cu haine noi, cu rechizite și provizii alimentare pentru o vreme”, scrie pe pagina de Facebook a Grupului Șoferilor din Galați.

Cei interesați să se alăture campaniei GSDG au mai multe opțiuni.

”Ce trebuie să faceți? Să cumpărați stickerele și odorizantele personalizate GSDG și să donați astfel bani pentru atingerea scopului campaniei. Prețul minim al stickerelor rămâne, ca în campania trecută, 5 lei, iar prețul odorizantelor pornește de la 10 lei/buc. Totodată, puteți dona bani, alimente neperisabile (zahăr, ulei, făină, mălai, orez, conserve, legume, fructe, apă, dulciuri, etc), produse de igienă personală (săpun, pastă și periuțe de dinți, șampon, detergenți, etc.), pături, pilote, perne, așternuturi de pat”, mai scrie pe pagina de socializare a GSDG.

Pentru achiziția de stickere și odorizante GSDG și donații, sunt disponibile următoarele puncte de colectare:

📌Marți, 27 martie, în parcare la Nespălata (18.30-20.30);

📌Miercuri, 28 martie, la Sala Sporturilor (18.30-20.30);

📌Joi, 29 martie, la Rompetrol Domnească (18.30-20.30);

📌Vineri, 30 martie,la Kaufland (Ultimul Leu) (18.30-20.30);

📌Sâmbătă, 31 martie, în parcarea nouă de la Shopping City (20.30-22.30);

📌Duminică, 1 aprilie, la Statuie, pe Domnească(18.30-20.30).


Distribuie articolul

You May Also Like

Lasă un răspuns