Asfaltare pe strada Siderurgiștilor. Lucrarea va îngreuna circulația auto din orașul Galați

Distribuie articolul

Lucrarea de pe strada Siderurgiștilor se apropie de final. Primăria Galați anunță că începând de marți utilajele vor turna ultimul strat de asfalt pe stradă. Asfaltarea se va face în două etape, pe parcursul săptămânii. În prima parte a operațiunii se va închide pentru circulația mașinilor partea stângă a străzi Siderurgiștilor, între strada Brăilei și Piața Energiei, pe direcția de mers către Piața Energiei.

Mașinile vor circula pe partea dreaptă a străzii Siderurgiștilor, într-o singură direcție, iar intersecțiile cu străzile Gheorghe Asachi și Gheorghe Doja vor fi închise traficului auto în prima fază de execuție a lucrării. În etapa a doua se va închide partea dreaptă a străzii în sectorul Brăilei -Piața Energiei, pe direcția de mers către Piața Energiei. Mașinile vor circula pe partea stângă a străzii, într-o singură direcție, fără circulație alternativă.

Intersecțiile cu străzile Gheorghe Asachi și Gheorghe Doja vor fi închise traficului auto în prima fază de execuție a lucrării, urmând ca, în partea a doua să fie închisă doar intersecția cu Anghel Saligny. Lucrarea va afecta și circulația autobuzelor Transurb care vor avea trasee modificate.


Distribuie articolul

You May Also Like

Lasă un răspuns