Greaua moștenire nu-i așa de grea: Ionuț Pucheanu își agață în vitrina cu trofee un proiect inițiat de Marius Stan

Distribuie articolul

Miercuri, 30 august, va fi ceremonia de inaugurare a noului sediu al Primăriei Galați. Este vorba despre clădirea de pe strada Domnească nr. 54 construită în jurul unei fresce de zeci de mii de euro. De fapt, pictura nici nu contează: bine că se deschide o clădire modernă și funcționarii Primăriei vor avea unde să zacă.

Ideea este că Ionuț Pucheanu mai bifează un proiect marca Stan. Nu că ar fi ceva rău să continue investițiile/planurile fostului edil șef. Problema este că sediul de pe strada Domnească și șantierul pentru o parcare cu zonă verde pe o fostă baterie de garaje sunt singurele realizări ale administrației Pucheanu. Anul de grație a trecut și tânărul pesedist ar trebui să pupe în dos greaua moștenire: este singura care îl ajută să treacă strada.

De ochii lumii, Primarul o să roșească de emoții atunci când îi va mulțumi public fostului primar pentru strălucita idee. În particular, în discuțiile cu electoratul cu nasul roșu, probabil Pucheanu o să se laude cu clădirea care se rotește după soare. Va fi ceva de genul: nu am putut să vă ofer căldură în apartamente, drumuri drepte, curățenie și lumină prin cartiere dar măcar vă las moștenire o clădire importantă și un parc aproape terminat. Părerea mea!


Distribuie articolul

You May Also Like