Ce se mai poartă: coafură şi machiaj pentru miresele anului 2017

Distribuie articolul

Detaliile fac diferenţa, iar orice viitoare mireasă înţelege importanţa lor mai ales atunci când începe pregătirile pentru cel mai important eveniment din viaţa ei. Dincolo de alegerea locaţiei, a decorării acesteia, a florilor şi cromaticii lor, a rochiei mult visate, femeile sunt foarte atente atunci când vine vorba despre aspectul lor.  Coafura şi machiajul  nu pot lipsi; ele îi accentuează trăsăturile feţei şi o fac să strălucească pe tot parcursul zilei.

Pentru sezonul 2017, miresele au o gamă variată de alegere: de la coafura simplă, naturală, cu bucle lejere, la împletituri sau la cocuri perfect finisate cu o nota clasică, rafinată şi elegantă. Este anul accesoriilor: flori natural, fie folosite ca diademe sau coroniţe,  fie drept cupe ataşate discret  (cazul orhideelor). În orice formă şi compoziţie ar fi, ataşate coafurii de orice tip, florile dau o notă de natureleţe şi prospeţime. Este de preferat asortarea acestora cu buchetul ales.

Miresele mai îndrăzneţe ,  nonconformiste pot alege agrafele fine cu perle sau cristale Swaroski sau diademele textile confecţionate din dantelă, pentru o imagine plină de şarm amintind de rafinamentul anilor ’40.

În materie de make-up, exista,  de asemenea, o diversitate, o gamă largă de tendinţe care să împace fiecare gust estetic. Machiajul aproape natural în care ochii sunt  uşor conturaţi cu o linie subţire de tuş şi fard mat de culoarea pielii, iar buzele colorate cu roz pal potrivit mireselor cu trăsături ale feţei bine definite. În cazul unui ten mai deschis, specialiştii în domeniu recomandă ca ochiilor să le fie aplicate farduri în tonuri de la maro la culoarea piersicii, iar buzelor şi pomeţilor nuante delicate de roz.

Roz şi mov sunt in mare voga, în 2017.

Indiferent de forma feţei, buzele roşii rămân un element întotdeauna la modă. Intensitatea culorii va accentua feminitatea şi va atrage toate privirile ca un magnet.

Este recomandat oricărei mirese ca, înainte să decidă cum să arate în ziua celui mai frumos DA din viaţă, să apeleze la profesioniştii  în măsură a le oferi sfaturile potrivite, a le evidenţia trăsăturile ascunzând micile imperfecţiuni, a le conferi un aer unic, irestizibil. Rezultatele vor fi uimitoare.


Distribuie articolul

You May Also Like