Grădinița Tedi își primește copii și educatorii cu șantierele deschise

Distribuie articolul

Programul ”o unitate de învățământ – un șantier” ajunge în această lună într-o nouă grădiniță. De această dată a venit rândul copiilor și angajaților de la ”Tedi” să beneficieze, în plină iarnă, de reparațiile la care va fi supusă clădirea în care își desfășoară activitatea.

La sfârșitul lunii noiembrie, Primăria Galați a lansat anunțul privind achiziția publică a unor servicii de renovare ce ar trebui să aibă loc timp de aproape o lună.

”Lucrările se vor desfășura de comun acord cu conducerea școlii, astfel încât să nu fie deranjat procesul de învățământ, dar nu mai mult de 25 de zile”, se arată în caietul de sarcini al lucrărilor, ceea ce înseamnă ce termenul optimist de finalizare ar fi în preajma Crăciunului!

În acest caz, este vorba de reparații în valoare totală de 15.000 de lei. Tot în această lună municipalitatea le-a pregătit o surpriză similară micuților din alte trei grădinițe, doar că în cazul lor deranjul s-ar putea încheia în cel mai bun caz în prima lună a anului viitor.

Echipele de muncitori au fost chemate la ”Motanul încălțat”, ”Alice” și ”Voinicelul” dar nu pentru a se juca alături de cei mici, ci pentru a le rezolva problema căldurii.

Noiembrie a fost considerată luna optimă de municipalitate pentru deschiderea de șantiere și la Școala Gimnazială ”Miron Costin” sau la Grădinița ”Codruța”.

În septembrie, la deschiderea anului școlar, 30 de unități de învățământ și-au primit elevii și profesorii cu șantierele deschise. Atunci, reprezentanții municipalității se scuzau și dădeau vina pe rectificarea bugetară făcută târziu, chiar dacă trecuseră două luni de când era aprobată.


Distribuie articolul

You May Also Like