George Stângă va concura de unul singur pentru un nou mandat la PNL Galați

Distribuie articolul

Până luni, 28 iunie s-au putut depune candidaturile celor interesați să facă parte din structurile Organizației Județene a Partidului National Liberal, alegerile urmând a avea loc vineri, 2 iulie începând cu ora 18 in sala Teatrului Muzical „Nae Leonard”.

Pentru funcția de președinte a fost depusă o singură candidatură, cea a președintelui în exercițiu, George Stângă iar pentru cele două posturi de prim vicepreședinți au fost depuse trei candidaturi, senatorul George Scarlat, deputatul Onuț Atanasiu și Marian Tonița, actualmente prim vicepreședinte al partidului.

Cei din Gașca Zurli, mânati din veșnica penumbră de viezurele Victor Paul Dobre au înțeles se pare de la alegerile „municipalei” că vremea zebrelor s-a dus iar direcția este una fără compromisuri.

Chiar dacă, așa cum spunea acum două săptămâni George Stângă „… nimeni nu contestă că s-au mai comis și erori însă nu ne putem întoarce la multitudinea de compromisuri cu care se lucra în trecut.”

Pe surse era anunțată și candidatura lui Ionică Sâmbanu pentru președinția partidului, dar după joaca de-a candidatura comisă de Bogdan Manea acum două săptămâni, fâsâiala este maximă iar o nouă tentativă de candidatură a celor ce-i țin arcușul și-i cântă serenade seara pe răcoare lui Victor Paul Dobre ar fi condus automat la un derizoriu intrinsec.


Mai trebuie spus că alegerile de la „municipala” PNL au fost contestate în COAJ-ul local, o decizie definitivă urmând a fi luată în același organism la nivel central.

Acum, știți cum e aia, poți contesta că apa-i udă ori ca mintea-i sănătoasă. E chiar constituțional! Dar circul vine de regulă o singură dată pe an. Și încă nu-i vremea…


Distribuie articolul

You May Also Like