Gălățenii vor face plajă la Tribunal. Primăria ar putea cere rezilierea contractului pentru modernizarea plajei Dunărea

Distribuie articolul

O întâlnire de gradul zero este programată marți, la Primăria Galați. Reprezentanții municipalității gălățene i-au chemat la discuții pe investitorii de la plaja Dunărea. Ședința este convocată în condițiile în care săptămâna trecută a expirat termenul de obţinere a autorizaţiei de construcţie pentru investiția de la complexul de agrement. De aceea, reprezentanții Primăriei vor să se adreseze instanței pentru a cere rezilierea contractului.

În urmă cu un an, complexul de agrement a fost concesionat, prin negociere directă, pentru 49 de ani, firmei bucureștene Karan Business. În momentul semnării contractului, investitorul și primarul Galațiului anunțau o listă lungă de investiții, în valoare de peste 6 milioane de euro. De atunci, investitorii de la Karan au dat o mână de var, au șters praful de pe alei și au montat două ligheane gonflabile pe care le-au botezat în mod spectaculos piscine. În rest, nu se vede nici urmă de hotel, de Therme, de tiroliană, de paintball, de minigolf..

Este greu de crezut că se poate întâmpla ceva spectaculos în urma discuției de marți, mai ales că sezonul estival se vede în zare. Dacă anul trecut primarul Ionuț Pucheanu și reprezentantul Karan se băteau pe burtă în momentul semnării contractului, de acum încolo se vor cotonogi pe holurile Tribunalului. Iar gălățenii nu vor avea ce face și își vor căuta de treabă prin alte locuri.


Distribuie articolul

You May Also Like

Lasă un răspuns