Gălățenii care locuiesc la blocul B8 din Mazepa au toate motivele să fie speriați

Distribuie articolul

Locatarii blocului B8 din Mazepa sunt speriați din mai multe motive. În primul rând, imobilul pare că s-a plictisit de locul în care a fost înfipt în urmă cu jumătate de secol și a început să se plimbe prin cartier. Spun băștinașii că, în câteva zile, clădirea s-a mutat cu 4-5 centimetri, ceea este de speriat.

Deloc încurajator nu este nici echipajul venit să ajute. Detașamentul de femei de la Direcția de Asistență Socială i-a bulversat, miercuri, pe localnici. Apoi, niște muncitori au bătut câteva cuie în pământ și le-au legat cu sfoară ca să vadă, exact ca pe vremea mayașilor, cât de mult se mișcă pământul.

Calculele sunt precise, singurele variabile fiind maidanezii, boschetarii și bețivii.
La final, gălățenii de la blocul B8 au realizat că nu locuiesc în orașul potrivit după ce au văzut afișul lipit la intrare.

Practic, locatarii au intrat în panică în momentul în care au realizat cine a venit să-i salveze: niște semianalfabeți. Dovada este la vedere, vezi foto. Iar numărul mare de tâmpenii o face invidioasă chiar și pe Veorica de la Guvern: azil în loc de azi, efectuarea o anchetă-efectuarea unei anchete, direcțiiei-direcției, la numărul-la numerele, director direcției-directorul direcției. Bonus, unul dintre cele două „numărul” de telefon este incomplet (îi lipsește o cifră).

Așadar, sunați cu încredere la Direcția de Asistență Socială a Primăriei Galați, sigur o să primiți informații și ajutor. Iar dacă printr-o minune vă răspunde cineva la numărul cu nouă cifre, puteți întreba cine a scris afișul, ca să vă feriți de alte nenorociri.

Întrebarea finală nu o mai rostiți, nu are rost: dacă respectivii nu au fost în stare să scrie câteva rânduri fără să facă o grămadă de greșeli, de ce ar putea să ia deciziile corecte în ceea ce-i privește pe locatari sau în ceea ce privește consolidarea imobilului? Fugiți, scapă cine poate!


Distribuie articolul

You May Also Like