Gălățenii aleargă pentru Valeria, o fetiță diagnosticată cu cancer

Distribuie articolul

Haideți să oferim o mână de ajutor, o speranță la viață! Valeria are un an și 10 luni. Recent, fetița a fost diagnosticată cu cancer la ficat. Părinții au sperat la o minune, însă, din păcate, medicii le-au dat o veste cumplită: biopsia a confirmat diagnosticul de cancer, hepatoblastom.

Valeria are șanse de a scăpa cu zile, însă părinții ei nu au suficiente posibilități financiare pentru a putea efectua tratamentul. Părinții sunt sfâșiați de durere și cer ajutorul oamenilor din jur pentru a putea strânge cei 100. 000 de euro, suma necesară de bani pentru a-și salva fetița, mergând cu ea la o clinică din străinătate.

„Vă invit să venim în ajutorul acestei frumoase fetițe, așa cum am făcut-o de fiecare dată, cu inima deschisă și cu bucurie. Evenimentul va începe la ora 09;00 și va consta în parcurgerea a cel mult 10 ture de Grădină Publică.
Nu este o competiție, ci doar alergare organizată prin intermediul căreia dorim să promovăm sportul de masă și un stil de viață sănătos. Fiecare participant va alerga atât cât dorește, în limita celor zece ture. Vom avea și un punct de revitalizare cu apă, fructe și batoane proteice. Veți avea posibilitatea de a dona atât cât puteți dumneavoastră, într-o urnă special amenajată la locul desfășurării evenimentului. Vă așteptăm cu drag să oferim împreună o speranța unui alt copliaș minunat”, ne-a spus Criastian Onofrei, unul dintre organizatori.

La final, toți participanții vor primi diplome. Mai multe detalii puteți obține sunând la numărul de telefon 0742144889.


Distribuie articolul

You May Also Like