Funcționarea administrației de la „Protecția Mediului”, semi-paralizată

Distribuie articolul

Pentru a treia zi, angajații din cadrul Agenției Județene pentru Protecția Mediului (APM) Galați au continuat, luni, protestul declanșat săptămâna trec. Ei au ieșit în fața sediului, cu pancarte, nemulțumiți de discriminarea salarială la care sunt supuși față de alte structuri ale Ministerului Mediului și au solicitat înlăturarea inechităților salariale.

„Suntem extrem de nemulțumiți de faptul că revendicările noastre nu au avut nici un fel de ecou! Există discrepanțe foarte mari între agențiile pentru protecția mediului și alte structuri deconcentrate ale Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor, respectiv Garda de Mediu sau Garda Forestieră, dar și față de alte instituții publice care fac acțiuni de protest, cu toate că angajații acestora au câștiguri salariale cu diferențe de 50% și chiar 100% față de nivelul nostru de salarizare ceea ce ne determină să continuăm protestul”, au susținut angajații APM Galați.

„Ne angajăm să continuăm această luptă până când drepturile noastre sunt respectate și nedreptatea salarială este eliminată!” au anunțat protestatarii.

Pe durata protestului, nu se preiau documentații! Angajații continuă activitatea de birou și cea desfășurată în teren, conform atribuțiilor de serviciu, pentru asigurarea termenelor legale în ce privește emiterea actelor depuse anterior seriei de proteste spontane.


Distribuie articolul

You May Also Like