FOTO-VIDEO/ Un mesaj despre sex, droguri și politică a apărut duminică pe insula din dreptul orașului Galați

Distribuie articolul

Insula de pe Dunăre, din dreptul orașului Galați, devine loc de pelerinaj politic. După ce prin vară liberalii au scris pe nisip cu litere uriașe mesajul La naiba PSD, duminică, 21 octombrie, insula a fost ocupată de un afiș de mari dimensiuni.

De data asta mesajul l-a vizat pe viceprimarul Picu Apostol Roman deoarece gălățenii care s-au plimbat pe faleză au văzut scris cu litere de-o șchioapă Sex, drugs & păcănele.
Nu ne plictisim în Galați. Au grijă politicienii să ne facem de râs. Nici nu mai contează că viceprimarul susține că vorbele i-au fost scoase din context, schimbându-și astfel sensul.

Răul este făcut deoarece în lumea largă s-a auzit că liderii unui oraș care se sufocă de sărăcie, nepotism și incompetență vorbesc despre sex, droguri și aparate de jocuri de noroc. Iar chestia a stârnit un protest local. Câțiva membri ai Asociației Curățăm Galațiul au profitat de ziua liberă (duminică, 21 octombrie), au urcat într-o barcă și s-au dus pe insula din mijlocul Dunării ca să monteze un afiș. Pe bannerul de mari dimensini(30 m lungime, 1,5 metri înălțime) ei au scris mesajul Sex, drugs & pacanele, invitându-l pe viceprimarul Picu să se mute pe insulă.

„Sex, droguri, păcănele! – Aceasta este viziunea halucinantă a viceprimarului Picu despre atragerea turiştilor la Galaţi.
Comunitatea RO100 Curăţăm Galaţiul consideră această declaraţie o jignire adusă atât oraşului nostru, cât şi nouă, tuturor celor care locuim şi iubim Galaţiul.

Este dezamăgitor să constatăm că astfel de indivizi sunt cei care reprezintă interesele orasului, că ei vorbesc în numele nostru şi că de ei depinde dezvoltarea Galaţiului. Prin acţiunea noastră de astăzi îl invităm pe dl. Picu să meargă pe insula apărută recent în dreptul falezei şi să aplice acolo, aşa cum ştie el mai bine, reţeta turismului, în viziunea sa. Insula e mare şi dânsul va fi singur. Se va putea juca singur acolo şi riscul să îi afecteze şi pe alţii va fi minim.

Astfel de personaje îşi au locul la stand-up comedy, nu pe scaunul de viceprimar al oraşului. RO100 Curatam Galatiul cere demisia, sau demiterea personajului!”, au declarat reprezentanți asociației gălățene.

Mesajul s-a văzut de pe vapoare, de pe bacul pesedist, din avion și chiar de pe malul plin de gălățeni ieșiți la plimbare.

„Este clar că ne-a făcut de ruşine. Este un oraş industrial, într-adevăr, nu prea sunt turişti, dar totuşi să declari aşa ceva mi se pare chiar exagerare. Nu ştiu ce a avut în cap domnul viceprimar, eu zic că a fost o declaraţie neinspirată. Să și dea demisia sau să fie demis”, a spus unul dintre gălățenii de pe mal.

VEZI VIDEO AICI


Distribuie articolul

You May Also Like