Puzzle macabru: mai multe bucăți din cadavrul unui fost polițist local au fost găsite îngropate într-o curte și ascunse în podul casei

Distribuie articolul

Descoperire macabră la Brăila, în satul Lanurile. Mai multe bucăți din cadavrul unui bărbat dispărut de aproximativ doi ani au fost descoperite duminică în casa soției sale. Polițiștii au reluat ancheta întreruptă anul trecut și au reținut-o pe femeie pentru 24 de ore.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, rămășițele umane au fost descoperite într-o anexă a gospodăriei de o rudă care venise să facă curățenie. Aceasta a sunat la Poliție, iar anchetatorii sosiți la fața locului au extins căutările. În scurt timp, în curte au fost găsite bucăți din picioare, iar în podul casei a fost descoperit un craniu.

Se pare că oasele aparțin unui fost polițist local din comuna brăileană Viziru care dispăruse de acasă la sfârșitul anului 2016. Lipsa sa a fost anunțată la Poliție la începutul anului 2017 de una dintre surori, întârzierea fiind provocată de soția care a susținut că bărbatul plecase la muncă în străinătate. Mai mult, aceasta le-a spus polițiștilor că a fost contactată telefonic de soț care i-ar fi cerut să părăsească domiciliul conjugal.

Duminică, soția a fost  reținută pentru 24 de ore și luni urmează să fie prezentată instanței cu propunerea de arestare preventivă. Anchetatorii o consideră principala suspectă pe femeia mai tânără cu 20 de ani decât soțul ei din cauza scandalurilor în care au fost implicați cei doi de-a lungul anilor. După dispariția fostului polițist local, soția a părăsit domiciliul conjugal și a început o relație cu un bărbat dintr-un sat vecin.


Distribuie articolul

You May Also Like