Forumul MERITO Sud-Est la Galați – Debutul Educației Reflexive pentru Profesori, Elevi și Părinți

Distribuie articolul

În perioada 27-28 octombrie, Galați va găzdui prima ediție a Forumului MERITO Sud-Est, la care sunt așteptați peste 200 de profesori, elevi și părinți din întreaga țară. Evenimentul are ca temă „Profesorul reflexiv, activ și autonom” și se desfășoară la Colegiul Național „Vasile Alecsandri”.

Forumul, organizat de profesorii din comunitatea MERITO, oferă ateliere de învățare colaborativă și reflectivă cu scopul de a îmbunătăți calitatea educației din România. Participanții vor explora teorii educaționale, concepte inovatoare și practici, contribuind astfel la dezvoltarea abilităților de reflexivitate ale profesorilor.

Programul include sesiuni plenare și ateliere în paralel, care abordează subiecte precum dezvoltarea creativității elevilor, aplicarea standardelor în sala de clasă, exprimarea creativă și ascultarea activă. Forumul este deschis gratuit profesorilor din întreaga țară, cu un număr limitat de 150 de locuri disponibile pentru participarea fizică la Galați. Detalii complete și înscrieri sunt disponibile accesând link-ul: https://forms.gle/Wye2vHcqiat5DFZE8.

Această inițiativă este parte a proiectului MERITO, care își propune să recredibilizeze și să profesionalizeze profesia de dascăl, cu sprijinul partenerilor strategici și sponsori precum Bitdefender, Google România și Dedeman.


Distribuie articolul

You May Also Like