Mașină radiată în Spania, descoperită în trafic, la Galați

Distribuie articolul

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Foltești au depistat în trafic un cetățean român, care conducea un autoturism radiat din circulaţie de către autorităţile din Spania.

Astfel, potrivit unui comunicat de presă al STPF Galați, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control în zona de competenţă, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Foltești a oprit în trafic, pe raza localității Vlădești – județul Galați, un autoturism care avea aplicate plăcuțe de înmatriculare eliberate de către autoritățile spaniole. La volanul autoturismului se afla un cetățean român în vârstă de 28 de ani.

Existând suspiciuni cu privire la starea juridică a autoturismului și la autenticitatea documentelor prezentate la control, colegii noștri au efectuat verificări suplimentare în bazele de date, în cooperare cu autoritățile spaniole, în urma cărora au constatat că autoturismul a fost recent radiat din circulație, din data de 09 octombrie a.c..

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.


Distribuie articolul

You May Also Like