Forța Dreptei, decizie radicală în ceea ce privește consumul de droguri la minori!

Distribuie articolul

Președintele Organizației Județene Galați a Forței Dreptei, Petrișor Potec ne-a declarat că ieri, în ședința Consiliul Național al partidului au fost adoptate câteva rezoluții importante pentru perioada următoare.

„Prin parlamentarii partidului vom depune în Parlament următoare proiecte legislative:

tinerii cu vârsta de până la 18 ani care au fost depistați sub influența drogurilor sau cu droguri asupra lor sa nu mai aibă drept de obținere a permisului de conducere.

De asemenea, se are în vedere înființarea prin lege a programului național pentru demență prin care să fie stipulată concret și activitatea azilelor de bătrâni în care locuiesc categoriile de cetățeni afectate de aceasta boală” a mai declarat președintele Forței Dreptei Galați, Petrișor Potec.

În altă ordine de idei, la aceiași ședință, președintele Ludovic Orban a solicitat public ca ministrul Sorin Grindeanu să-l demită pe directorul CFR Călători, Traian Preoteasa.

„CFR Călători a emis un comunicat de presă prin care s-a declarat „stat în stat” – adică a suspendat legile din România cu de la sine putere. Mai precis, noua lege a învățământului superior, intrată în vigoare astăzi, prevede că studenții au dreptul la reducere de 90% la transportul feroviar, față de 50% în vechea lege reglementată (dacă vă aduceți aminte, studenții aveau gratuitate, dar fostul premier Cîțu, cel care a dus PSD la guvernare în 2021, a fost obsedat să elimine această gratuitate).

Pentru că Ministerul Educației condus de tovarășa Ligia Deca nu a fost în stare să facă noile norme de aplicare, CFR Călători a folosit acest pretext pentru a suspenda reducerile pentru studenți la transportul feroviar. Cu toate acestea, Autoritatea pentru Reformă Feroviară, adică acea instituție a statului care virează banii pentru aceste facilități, a spus că gratuitățile pentru studenți trebuie oferite în continuare.

Să ne amintim aici că și Curtea Constituțională a României a spus că lipsa unei hotărâri de guvern nu condiționează drepturile studenților!

CFR Călători este, din păcate, o companie de stat căpușă, condusă de un incompetent numit politic numit Traian Preoteasa. Este probabil unul dintre cei mai incompetenți directori ai CFR Călători din ultimii ani, iar faptul că CFR Călători alungă studenții și subvențiile pe care compania le-ar primi de la stat pentru aceștia nu reprezintă decât una dintre dovezi.

Acest individ a fost numit politic de către PSD – PNL la conducerea acestei companii, iar condițiile și serviciile pe care le oferă CFR Călători sunt din ce în ce mai proaste. Asta se întâmplă când țara este dominată de tandemul PSD-PNL dorit de Iohannis.

Fac un apel public către Sorin Grindeanu să-l demită de îndată pe Traian Preoteasa și să nu mai politizeze conducerea CFR Călători.

Îi cer public Ligiei Deca să iasă cu o poziție în favoarea studenților și să se deplaseze urgent, la sediul CFR Călători, împreună cu ministrul Grindeanu pentru a rezolva acest haos și poate scăpăm și de acest incompetent din fruntea CFR”, a afirmat liderul Forței Dreptei, Ludovic Orban.


Distribuie articolul

You May Also Like