Focar de Covid 19 la un centru de bătrâni din Vânători

Distribuie articolul


Este focar de Covid 19 la un centru de bătrâni din comuna Vânători, sat Costi. Aproape toți beneficiarii și salariații sunt infectați cu virusul SARS CoV-2. Centrul a fost introdus în carantină.
Aproape toți beneficiarii și angajații centrului de bătrâni din Vânători s-au infectat cu virusul SARS CoV-2. Ei sunt asimptomatici, dar vor fi duși la spital pentru verificări suplimentare. Ulterior, pacienții vor sta în centrul de îngrijire care a fost introdus în carantină.


„Direcția de Sănătate Publică Galați a confirmat un focar de coronavirus la un centru de bătrâni din comuna Vânători. În urma testărilor, 36 de persoane – 32 de beneficiari (dintr-un total de 36) și patru angajați ai centrului – au primit rezultate pozitive. Toate persoanele confirmate sunt asimptomatice. Centrul de îngrijire a fost plasat în carantină pentru 14 zile”, au anunțat reprezentanții Prefecturii Galați.


Comuna Vânători nu va fi introdusă în carantină deși din cauza noului focar rata de infectare a trecut de 9 persoane la o mie de locuitori.

Autoritățile nu vor introduce comuna în carantină deoarece fără bolnavii din centrul de bătrâni rata de infectare este mai mică de 4 persoane infectate la mia de locuitori.


Distribuie articolul

You May Also Like