Fetiță violată de mai multe ori de bărbatul care o îngrijea

Distribuie articolul

Un bărbat din Galați a fost arestat preventiv pentru 30 zile sub acuzația de viol în formă continuată. El a molestat sexual, în repetate rânduri, o fetiță de 13 ani, pe care o avea în grijă.

„La data de 30.01.2021, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi au solicitat judecătorului de drepturi şi libertăţi, de la Judecătoria Galaţi, arestarea preventivă a unei persoane, cercetată în calitate de inculpat, pentru săvârşirea, în formă continuată, a infracţiunii de viol.

Cererea a fost admisă, judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Galaţi dispunând arestarea preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile”, informează Parchetul de pe lângă Judecătoria Galați.

Din materialul probator administrat până la acest moment al urmăririi penale, s-a reţinut că, în perioada august 2020 – 27.01.2021, profitând de imposibilitatea persoanei vătămate de a-şi exprima un consimţământ valabil pentru întreţinerea de acte sexuale şi de teama pe care o simţea aceasta faţă de autor, inculpatul a întreţinut patru acte sexuale cu persoana vătămată minoră, aflată în îngrijirea acestuia. Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor cauzei şi stabilirii răspunderii penale


Distribuie articolul

You May Also Like