Trenul Unirii trece și prin județul Galați

Distribuie articolul

Marți, 24 ianuarie 2023, românii sărbătoresc 164 de ani de la Unirea Principatelor Române sub conducerea lui Alexandru Ioan Cuza, primul pas spre înfăptuirea statului național unitar român.

Ca în fiecare an, după cum suntem informați de către CFR, trenul care realizează legătura feroviară directă între București Nord și Iași poartă, în această zi de sărbătoare, numele simbolic de Trenul Unirii.

Trenul Unirii – IR 1661 – va pleca din București Gara de Nord la ora 06:25 și va fi remorcat de o locomotivă „îmbrăcată” în culorile steagului național. Acesta va putea fi întâmpinat de localnici în stațiile: Ploieşti Sud (~07:01), Buzău (~08:07), Focşani (~09:10), Tecuci (~09:51), Bârlad (~10:37), Vaslui (~11:18), Bârnova (~12:00), Iaşi (~12:23).

Pasagerilor li se recomandă să achiziţioneze bilete din timp, pentru a beneficia de reducerile oferite de CFR Călători.

De asemenea biletele pot fi cumpărate cu reducere de 5%, până la ora de plecare a trenului, online, direct de pe site-ul CFR sau din aplicația mobilă. Oferta e valabilă şi la achiziţionarea legitimaţiei de călătorie de la automatele de bilete din gări, chiar şi cu 5 minute înainte de plecarea trenului.


Distribuie articolul

You May Also Like