EDITORIAL/ Mahalaua Georgeascăi peste inepta selenară

Distribuie articolul

Ieșirile madamei fostă șefă la învățământ, actualmente senatoare socialistă seamănă din ce in ce mai mult cu latură centrifugală a celor de la AUR. O morișcă din care nimeni nu înțelege mare lucru coroborată cu o atitudine de dileală suicidală în care se află PSD de ceva vreme.

Dacă pe latura învățământului se crede prima expertă a Galațiului, și fie vorba între noi nu-i nimic rău în a visa ceva, îmi cam dă cu virgulă priceperea sa în zona de sănătate, știut fiind faptul că socialiștii locali l-au scos din autobaza neanderthaliană pe unu’, Nechita. Acum că la șefia interimară a Inspectoratului Școlar Galați a fost parașutată o tanti expertă în problematica tarotului, e problema liberalilor.

Strict a lor. Să se spele cu ea pe cap, fix în lighean! Cât toată numerologia lumii. Revenind la Georgeasca, ceea ce deplânge pe pagina sa de socializare, cum că directorii de școli ori licee sunt schimbați politic, e de plescăitul cormoranilor lui Daea.

Păi, voi cum ați făcut până acum de câte ori ați ajuns la guvernare după liberali? Ați mers la directori cu cartoane cu prăjituri, pișcoturi și șampanie? Ori i-ați mătrășit din prima lună. La voi, la socialiști, ipocrizia nu e de două neamuri. Gândiți și executați ordinele pe unitate, otova!


Distribuie articolul

You May Also Like

Lasă un răspuns