Familia tradițională din care nu pot face parte Dragnea și Tăriceanu

Distribuie articolul

127 de cupluri gălățene au dovedit astăzi că familia nu este doar o vorbă pe care să o vânturi în prag de referendum, ci o relație la care se muncește an de an. Timp de 50 de ani, în cazul lor.

Teatrul Național de Operă și Operetă ”Nae Leonard” a fost astăzi gazda celor 127 de cupluri, felicitate în direct de primarul Ionuț Pucheanu, ce a ținut să le înmâneze personal buchetul de flori, diploma și CEC-ul în valoare de 500 de lei/familie.

”Pentru sută unde venim, tot aici?”, a întrebat, hâtru, unul dintre pensionari.

”Sper că da”, le-a răspuns ușor încurcat Pucheanu.

Că tot îi place primarului să se raporteze la principalele orașe din țară, îl ajutăm cu o comparație și în acest caz: primaria Cluj – Napoca oferă 1.000 de lei iar cea din București 1.500 de lei celor care ajung la „nunta de aur”. La ei, căsnicie rimează cu dărnicie, la noi cu sărăcie.

Revenind la evenimentul de astăzi, există doi promotori ai familiei tradiționale care au minime șanse să prindă ”nunta de aur”: Liviu Dragnea, aflat deocamdată în concubinaj cu o femeie cu 30 de ani mai tânără și Călin Constantin Anton Popescu – Tăriceanu, aflat abia la cea de-a cincea soție.

SURSA: Prefectura județului Galați


Distribuie articolul

You May Also Like