N-a fost să fie nici pe 15 august: noul sediu al Primăriei încă nu a fost inaugurat

Distribuie articolul

De curând, primarul Ionuț Pucheanu a oferit explicații în ceea ce privește noul sediu al Primăriei. Este vorba despre clădirea care trebuia să fie gata anul trecut dar nu a fost inaugurată nici măcar ieri(15 august) așa cum visa edilul șef. Explicațiile lui Pucheanu ne țin de urât cât stăm ca proștii și numărăm zilele/anii până la închiderea șantierului de pe strada Domnească. Totuși, câteva lucruri ne-au atras atenția în discursul edilitar: cică lucrarea o să fie gata până la urmă iar clădirea o să aibă o mândrețe de pictură interioară. Aici este nevoie de o informație: opera de artă este scumpă(30.000 de euro) dar putea fi gratuită, potrivit artistului.

Cu ocazia explicațiilor, am mai aflat că primarul Pucheanu nu se pricepe la artă. Nu pentru că, probabil, a fost păcălit de artiști, ci pentru că așa susține el. Pe de altă parte noi, gălățenii, nu am aflat la ce se pricepe edilul șef, de un an nu reușim să ne dumirim. Poate i-a păcălit pe cetățenii cu drept de vot.

Așadar, nimic nou sub soare: la Galați lucrurile simple sunt complicate. De aceea, nu ne-ar mira dacă în curând vom afla că reprezentanții criticilor de artă din Galați au stabilit că lucrările la noul sediu al Primăriei au ținut prea mult. Sau că impresioniștii de la Curtea de Conturi vor să vadă cât a costat vopseaua de pe pereți. Părerea mea!


Distribuie articolul

You May Also Like