PSD a organizat tabere în munți pentru a pregăti oameni capabili să prostească electoratul

Distribuie articolul

Incredibil cât de proști îi consideră Liviu Dragnea pe alegătorii săi. A dovedit-o zilele trecute la chestia numită România TV când a vorbit despre tabere în munți de instruire a protestatarilor și despre persoane drogate care așteptau semnalul președintelui Iohannis pentru a face prăpăd în stradă. Probabil, mulți l-au crezut, dar oare cum au reacționat simpatizanții PSD cu inteligență medie și mai mult?

Așadar, după cei patru asasini care îl căutau pe penalul Liviu Dragnea prin București, au apărut taberele în munți, probabil plătite de statul paralel și de Soros. Ar fi de râs dacă nu ar suna cunoscut. În urmă cu câteva decenii Ceaușescu vorbea despre „agenturili” străine iar regimul Iliescu sugera că în sediile partidelor istorice se tipăresc bani și se vând droguri. Au urmat revoluții și mineriade cu oameni morți sau nenorociți pe viață, doar pentru că aveau plete și purtau blugi.

Istoria se repetă. Asta se întâmplă când în fruntea țării ajung un condamnat penal și o semianalfabetă: îi iau la mișto chiar și pe cei care i-au votat. Nu că am fi îngrijorați pentru respectivii alegători. Ei își merită soarta și au aleșii pe care i-au dorit. Ideea este că haita instalată în funcțiile publice este dispusă să facă orice mizerie ca să-și spele dosarele penale. Iar ticăloșia politicienilor români o să ne iasă tuturor pe nas: vecinii din UE ne-au arătat deja obrazul și în curând ar putea să ne arate și ușa.


Distribuie articolul

You May Also Like