„Eroii Reciclării” din CNVA au finalizat cu brio proiectul Capace cu Educație

Distribuie articolul

Peste 300 kg de deșeuri strânse, materializate într-un număr record de capace de plastic adunate, în ultimul an, de elevii și cadrele didactice coordonatoare de la Colegiul Național „Vasile Alecsandri” Galați, este bilanțul unui amplu proiect de reciclare și conștientizare a problemelor de mediu în școală – Capace cu Educație.

 

 

Coordonatoarele de proiect din CNVA, inimoasele cadre didactice Anca Manea-prof. lb. engleză, diriginta cl. a VI-a A și Lucica Cojocaru-prof. lb. germană, diriginta cl.a VII-a B, care au reușit să angreneze într-un mod plăcut și educativ numeroși tineri din școală, au fost sprijinite în demersul lor și de celelalte cadre didactice din școală dar și de elevii entuziaști de acest proiect.

Totodată, implicarea reprezentanților organizației Gloria Education Foundation în proiect a fost semnificativă, astfel încât echipele formate, pe lângă participarea distractivă în derularea activităților, au avut și șansa să adauge experiențelor personale noțiuni despre mediu, plastic și importanța protecției mediului prin prisma unei comunități.

„Astfel am ajutat mediul într-un mod rapid, ușor și eficient, devenind #EroiAiReciclarii”, după cum ne-a subliniat profesorul Anca Manea.


Distribuie articolul

You May Also Like