Epidemia COVID-19, la Galați: sute de persoane, infectate, mii de oameni, izolați la domiciliu

Distribuie articolul

Crește numărul persoanelor infectate cu Covid-19 și al celor izolate la domiciliu în județul Galați, din cauza epidemiei. Autoritățile anunță că la Galați sunt peste 600 cazuri de infectare. De asemenea, sute de persoane au fost trimise în izolare după ce au intrat în contact cu persoane infectate.

În spațiile de carantină organizate de autorități sunt puțini oameni, însă numărul total al persoanelor izolate la domiciliu este mai mare de 2.000. De asemenea, crește în permanență numărul persoanelor infectate. În paralel, numeroși gălățeni sunt externați din spital, fiind declarați vindecați, iar autoritățile fac din ce în ce mai multe teste.

„La nivelul județului Galați, în data de 2 iunie 2020, sunt monitorizate de Direcția de Sănătate Publică Galați (DSP) 2.364 de persoane aflate în auto-izolare la domiciliu. În carantină instituționalizată se află 31 persoane. De la începutul pandemiei și până în prezent, la nivelul județului Galați, au fost efectuate 6287 de teste și au fost confirmate cu noul coronavirus 609 persoane. Dintre acestea, 84 au decedat și 365 persoane au fost declarate vindecate și externate. În prezent, la nivelul județului, sunt internate 98 de persoane”, se arată în informarea de presă a Prefecturii Galați.

Statisticile locale și naționale sunt actualizate în fiecare zi.


Distribuie articolul

You May Also Like