EDITORIAL/ PSD spune că va veni curând la guvernare și va avea premier!

Distribuie articolul

Poftiți la gogoși! Veniți de vă luați premierul… !


Socialiștii lu’ nea Ciolacu din Podgoria Buzăului, s-au suit pe caii gri ai unui sondaj de liber schimb lansat cu fast fanfaronic de câțiva năzdrăvani de pe la Fabrica de lame de bărbierit Sputnik.

Ce-i drept, ne-am cam prins de jocul lor, unul de îngâmfare prematură la graniță cu orbecăiala limfatică din dosul feței de masă din biroul Ciolacului.
Acum, na, știm cu toții că omu-i suspect de cistită la cerebel de când se altoia prin sediul partidului cu una Veorica și cu altu’, nea Discotecă.

Modalitatea prin care gușterinzii ăștia rozalii nu mai prididesc să descopere din tainele politicii –așa cred ei în cel mai vulgar vis posibil!- nu prea cade tocmai ușor la digestia electorilor decât cel mult preț de-o caserolă vomitivă.

Prin urmare, dincolo de unele bâlbâieli mai mult sau mai puțin precoce, deșănțate cu nesaț de ăilalți de la Putere, indiferent că știu ori ba cât mai e prețul la pită, untdelemn sau savarine, boticul familiar de Lacerta Viridis nu prea are trecere mai mult de cireșica din pisc.

Bun, e natural, dar și grețos să visezi la cojile de nuci de sub tălpile unui Câțu, Orban, Barna ori Hunor. Asta poate doar pentru că, atunci când ai avut balustrada între picioare, te-ai opintit prea brusc și n-a ieșit mai mult de-o stare de leșin. Abracadabrant de nasol momentul ales să spui că vei da premier atât timp cât dosarele voastre de la sufertaș sunt teancuri, multe, chiar la vârful găștii, urmând a fi recondiționate mintenaș.

Și dacă tot te țin scamele să faci politică de budoar, după premier ce ați mai dori? Cazanul? Poate toba mare. Sau niște talgere, dă-le naibii…


Distribuie articolul

You May Also Like