SPORT/ Oțelul și-a sărbătorit campionii!

Distribuie articolul

Mulți spectatori ieri seară pe stadionul Oțelul. Mulți dintre ei erau dornici de un eveniment sportiv după interminabilele restricții.

S-a prezentat mai întâi lotul cu care echipa gălățeană va aborda noul sezon competițional, inclusiv două transferuri de ultim moment.
Managerul Dorinel Munteanu s-a declarat mulțumit de lotul de 26 de jucători aflat la dispoziție, subliniind că are cel puțin câte o concurență pe fiecare post.

După prezentare, fotbaliștii au luat loc în tribună, lăsând locul celor ce au câștigat titlul de campioană a României în 2011 și a unor jucători ce au bifat în timp convocări la echipa națională.

Nu au lipsit bosniacul Branko Grahovac, sârbul Bratislav Punosevac și cei ce au format nucleul greu al echipei în acea fastă perioadă a clubului: Gabriel Paraschiv, Sergiu Costin, Gabriel Giurgiu, Marius Pena, Laurențiu Iorga, Silviu Ilie. Au răspuns de asemenea invitației clubului, Samuel Cojoc, Constantin Mișelăricu, Csaba Borbely și Cristian Brăneț.

De partea cealaltă, „tricolorii” l-au avut între buturi pe managerul general Cristi Munteanu iar printre jucătorii de câmp Florentin Petre, Ion Viorel, Marian Ivan, Viorel Tănase, Tibor Selymes, Sorin Frunză, Gheorghe Mihali, Daniel Florea, Tudorel Pelin, Florin Cernat și bineînțeles, Dorinel Munteanu.

Scorul nu prea contează, dar se poate spune că a fost o „mișcare reușită” pentru toți participanții, iar spectatorii s-au „delectat” cu opt goluri, un penalty ratat și multe alte lovituri de pedeapsă după un 4-4 la finalul timpului regulamentar.
O acțiune reușită a clubului oțelar care nu și-a uitat campionii.

N-am înțeles prea mare lucru din poziția galeriei, oricare ar fi ea, cu referiri direct de obscene la adresa FRF și a fostului președinte Marius Stan.
Chiar nu-și aveau rostul astfel de ieșiri…


Distribuie articolul

You May Also Like