EDITORIAL PAMFLET/ Tataia Nica, Pucky și Costică au dat năvală peste Piranda Gotu!

Distribuie articolul

Disperare mare la pesedeu. Vor și votul curcilor pleoștite, al perușilor îngândurați ca să nu mai vorbim de coțofenele întâplătoare. Da cormoranii lui nea’ Daia, de ei nu-i interesat nimeni prin Port?

Capii amețiți ai pesedeului local au dat năvală la vreme de week-end peste madam Gotu, experta pe problematica celei mai iubite naționalități conlocuitoare de prin aste locuri.

 Păi cu ce model de lingușiri credeți c-au bătut la poarta doamnei? Vrem voturi. Voturile voastre, ale romilor ! Ai și matale un loc mișto de consilier județean dacă pohtești, da îi ajuți pe Pucky și Costică. Îs băieți de comitet, te ajută la greu, când ai nevoie sau nu. Dar îs săritori. Pare a fi spus taica Nica, cel mai boboc din toate gâștele apelor Galațiului.

 Ăia doi, doar c-au dat din cap în aprobarea șefului cât să nu-și fractureze inelele cervicale.

Bun. Că ăști trei crai socialiști au fost în pețit la Gotu, nu-i mare ghișeft! Castingul e așa de minim că nici de-o halbă-n toată firea nu le iasă. Acum ce prosteală o să scornească? Ăia de la UE de ne trimiseseră ajutoare pentru cei nevoiași și leneși, de fapt le-au dat lui Pucky și Costică. Și de la ei vin pomenile va să zică.

Cu madama Gotu, (trăiască-i familia!) e mai complicat că a apucat de le-a promis ălora de la Partida Romilor că va candida pe lista lor la cejeu iar acum ce să facă? S-o dea la intors? Nu mere la ăștia că te trezești că-ți bate Fan Curier-ul la ușă cu o pereche de cârje, cadou.

Nici cu craii estului socialist nu-i bine a te avea rău, cine știe, un DIICOT pane, o icră de DNA, un ANAF in foietaj. Doamne-ajută de le primește și pe-astea, dar la protocol, nu așe !


Distribuie articolul

You May Also Like