EDITORIAL/ Nica&Costică…decât coriști la Gașca Zurli!

Distribuie articolul

S-o gătat șandramaua socialiștilor de-i spune utopic congres, o chestie pentru cei ce pariază 1X2 la orice meci. Final de supă lungă ca-n armată, în care discotecarul – fost ministru de finanțe, a fost învoit pentru o vreme să-și consume băuturile de damă pe la Bamboo, Fratelli și alte locații preferate din zona arhiepiscopală a Bucureștiului.


Teodorovici, fost purtător de griji al toantei dăncileze s-a ales cu un scor umilitor chiar și pentru un profan într-ale politicii. 1310 voturi pentru ciolacul buzoian și doar 91 pentru adulmecătorul de licori. Jenant de aiuritor, bre Orlandinho, la fundul gol a fost smetia asta!
Să trecem la ale locului. Așa cum spuneam acum câteva zile, Pucky e mare șef de regională, adică vice. Îl și văd pe Oprișan, vecinul de la vest(ul sălbatic) cum vine la Pucky să-i pupe inelul!


Ca umilința să fie dulce amăruie, Nica a ieșit la vreme de week-end să ne povestească despre dezastrul prin care sălășluiește braț la braț cu Costică Fotea.


Adică, zice el, că și ei ar fi într-o structură la nivel central. Una nou înființată, Consiliul Politic Național.

Băi, știți cum era aia cu adunarea gestionarilor de pretutindeni, pe vremuri? O structură a imbecililor ce trebuie păstrați în zonă ca să nu guițe… pe la porți străine.
Dragă tataie Nica și bre nea Costică, sunteți acolo ca să nu fiți în altă parte, vorba scriitorului.

Tu, lidero il maximo, lăsat pietonul numero 1 de Pucky, nu forța prea mult norocul că prescripțiile nu vin de regulă cu bis. Iar tu bre nea Costică, ai primit o undă de electroșocuri fix din interior ca să nu mai emiți pretenții de preamărire în partid.

Mare grijă că l-ați avut acolo în șandrama pe unu’ Saghian care la fel ca tine era cam nărăvaș și se credea ayatollah. Asta până s-o dumirit tataia Nica și i-a aplicat o perversă de nici acum nu și-a revenit. A mai auzit careva de Saghian, mai marele agricultorilor din județ? S-a perpelit la econom. Deci, mare grijă Costică, să nu iasă altceva…


Distribuie articolul

You May Also Like