EDITORIAL/ Ministru’ de după ușă

Distribuie articolul

Senzația mea e că acest ministru al Sănătății și-a condus portofoliul fix la buza clanței. Cu o mână moartă și aici mă refer la madame Moldovan care vroia să ne pună brățări la mâini la cei vaccinați pentru a ne deosebi cumva de parcă am fi fost la all inclusive, cu un nătărău de excepție dar care nu e chiar așa nătărău de vreme ce a schimbat ceva guverne- iar el e tot moțul-moților, l-am numit pe Arafatu’ de la marele Grup Strategic de Comunicare și fără prea mari valențe de conducător, Vlad Voiculescu chiar a rezistat ceva vreme.

Spun ceva vreme pentru că la cât de prost au mers lucrurile la MS, se impunea un pas în spate mai acu’ ceva vreme.

Revenind la șirul evenimentelor trebuie spus că Voiculescu a dat mai multe semnale poate nu neapărat de incompetență cât de zurbagiu care nu ascultă de nimeni și asta încă de pe vremea când era la Primăria Capitalei.

 Nu merg pe scenarita cronică ce abundă prin spațiul mioritic, nu cred că USR PLUS dorește să iasă de la guvernare, nici că PNL vrea să-și elimine partenerii și nici măcar într-o altă majoritate.

Omul nu și-a făcut treaba cum trebuie, a fost și ușor obraznic și PA! Simplu! Fentele lui Barna cum că trebuia anunțat, că era necesară o ședință cu părinții ca să-l urechească pe împricinat, le-am luat ca pe nemulțumirile unui antrenor de fotbal ce tocmai a pierdut meciul cu 6-0. Apoi că-ți iei jucăriile și pleci că ți-a exmatriculat elevul e iar o chestie ce ține de infantilismul politic marca USR. Iar ca finalul să fie ca la nuntă, s-a strigat darul înainte ca să apuce Barna să intre pe negocieri în coaliție. Publicarea deciziei de revocare în Monitorul Oficial, evident cu semnătura președintelui Iohannis, a prins USR într-un offside de vreo doi-trei metri. Asta așa ca prostul satului să fie cu foaia matricolă la vedere. Asta e când ești cocoșel politic ce n-a scurmat vreodat’  la bătălia cocoșilor din arenă…

Vorba CTP-ului: Toate greșelile lui Voiculescu sunt de politician prost. Aș adăuga… și Barna e tot pe-acolo!


Distribuie articolul

You May Also Like