Număr record de vaccinuri anti-COVID făcute la Galați

Distribuie articolul


Record în campania de vaccinare la Galați. Miercuri, 14 aprilie, 1.586 de persoane au fost vaccinate în centrele din județ. Programările la vaccinare arată că numărul de persoane vaccinate zilnic va crește și în următoarele zile.


Potrivit datelor oficiale comunicate de autorități, numărul total de doze de vaccin administrate la nivel județean a trecut de 70.000. Numărul total al persoanelor din județul Galați care au primit și a doua doză, până în prezent, este 26.154. Alte 17.869 de persoane au primit doar prima doză de vaccin anti SARS-CoV-2. Autoritățile mai spun că în ultimele zile, la Galați, nu au fost raportate reacții adverse după vaccinare.


Rata de infectare cu virusul SARS CoV 2 din orașul Galați a scăzut foarte puțin pentru a treia zi consecutiv. A ajuns la 4,27 persoane infectate la mia de locuitori. Totuși, asta nu înseamnă că se va renunța la restricțiile de weekend. Vineri, sâmbătă și duminică restricțiile de circulație încep la ora 20.00 iar magazinele, mall-urile şi pieţele se închid la ora 18.00.


În județul Galați miercuri au fost raportate 121 de persoane infectate și 2 decese. Cele mai multe cazuri calculate la mia de locuitori sunt la Rediu, Piscu, Braniștea și municipiul Galați.

De la debutul epidemiei 25.794 de gălățeni s-au infectat, iar 747 au murit.


Distribuie articolul

You May Also Like