EDITORIAL/ Alt stand up, același Cristache-pemepeu !

Distribuie articolul

De regulă, pentru așa show-uri de umor lumea platește bilet la intrare. Liderul politic local scoate bani din visteria partidului să râdă lumea de el. E și ăsta un business!

E clar, a luat in brațe principiul cantității, să fie de cât mai multe ori prezent in presă, nu și al calității, pentru că prin bazaconiile pe care le emană pare că s-a dilit rău de tot.

Spuneam nu demult ca pe dreapta eșichierului politic gălățean, PNL și USR se vor bate cu socialiștii din PSD, iar Cristache-pemepeu va fi lăsat o vreme pe margine pentru a avea timp să-și rezolve restanțele cu lecturile copilăriei.

Iaca, după ultimul pocinog televizat, recunosc că m-am cam inșelat. Nu e la nivelel cititului. Încă. E doar la inițierea  socializării cu copii vecinilor. Omul e într-o stare mai anapoda de cât se credea.

 Pe vremuri de copilărie, când erau trei prieteni buni la joacă, iar unul trăgea mereu hăis și-i vorbea de rău pe ceilalți doi, devenea automat oaia neagră pentru care se lăsa cu fereală maximă. Odată ce iți pierdeai încrederea camaraderească, erai gata, puteai să vii tu cu toate bomboanele lumii, să pui acadele prin cutiile poștale, se găta treaba. Asa si cu Cristache –pemepeu, după ce l-au mirosit cei din PNL și USR că-i de operetă, l-au debarcat pe o insulă a sarcofagelor să la cânte pescărușilor de dor si inimă albastră.

Acum na, supărat nevoie mare, așa cum îi știm caracterul, a început să-i dea lăturile pe gură, atacând aiurea pe tot frontul dreptei.

Altă gogoașă pentru necunoscători la care nu poți decât sa vomiți și popcornul când te uiți la stand-by-ul pemepistului ar fi că e singurul care s-a bătut cu socialiștii, la Galați, in cei patru ani de mandat. Bre coțofano, ai fost primul care a trădat după alegeri, bătând palma cu socialiștii. Se vede treaba că ai și probleme de memorie, moșulică! Ia cu lecitină…

„Mă voi bate de la egal la egal cu Pucheanu !” Sa mori tu! La ce, bre? Stai relaxat să vezi dacă faci pragul întâi. Și după aia poți emite pretenții de smardoială și cu Sf. Filofteia.

Mai zice el, Cristache-pemepeu, ca a terminat de pus bannerele prin județ. Ok. Să i le dea cineva jos, da fuguța! Și să le pună când începe campania electorală. E ilegal, băi nene deputat. N-ai habar nici de lege, farseorule!

 Cristache – pemepeu are și minciuni in program dar de-alea ce de regulă nu se fac. Zice el că la DSP avem la conducere o tanti din Argeș. A fost o numire, refuzată de respectiva tanti, iar pentru curiozitatea ta, aia nu a fost directoare la DSP Galați nici o zi ! Așa că lasă gogoșile gonflabile și scoate-o naibii pe madam Iurescu pe la teveuri, poate dă mai bine la auditor.


Distribuie articolul

You May Also Like