Dezbatere serioasă la sediul USR Galați

Distribuie articolul

În timp ce PSDNL, cu practici fanariote și racolări de traseiști, blochează dezvoltarea României, iar partidele extremiste promovează politici absurde antieuropene, Alianța Dreapta Unită se preocupă de problemele reale ale oamenilor.

Sâmbătă, 17 februarie, la sediul USR Galați a avut loc o nouă dezbatere, de această dată privind aspecte legate de amenajarea teritorială, infrastructură și mobilitate urbană în Galați, un municipiu guvernat haotic în ultimii 35 de ani.

Candidatul USR la primărie, Daniela-Ancuța Șarpe, împreună cu consilierii locali ai partidului, Flavia Susnoschi și Daniel Zinica, dar și alături de colegii din Forța Dreptei au analizat, pe baza datelor culese de la cetățeni, diverse teme de interes, precum: ”bătălia” gălățenilor pe locurile de parcare, posibilități de eficientizare a transportului public de călători, sau modul superficial și incomplet în care au fost amenajate pistele de biciclete din oraș.

Nu în ultimul rând, discuțiile au vizat disparitățile existente în prezent între cartierele gălățene în materie de facilități educaționale, sanitare și de petrecere a timpului liber.

Astfel de dezbateri vor continua și în perioada imediat următoare.


Distribuie articolul

You May Also Like