Partidă de interes maxim pentru Oțelul Galați în padocul lui Dinamo!

Distribuie articolul

 

Pe Stadionul „Arcul de Triumf” din București, de la ora 20, fotbaliștii gălățeni o vor întâlni pe Dinamo București, ultima clasată în Superligă, echipă nou promovată, la fel ca și Oțelul în primul eșalon.

Gazdele de astăzi au anunțat deja că toate biletele au fost epuizate.

Ambele echipe vin încrezătoare după succesele obținute etapa anterioară. Gălățenii au trecut de FC U Craiova 1948,pe teren propriu, scor 1-0, în timp ce dinamoviștii au produs surpriza etapei, învingând în deplasare cu 2-0, Farul Constanța. Înaintea acestei dispute,Oțelul ocupă locul 11 în clasament, cu 31 de puncte, iar Dinamo deține „lanterna roșie” cu 19 puncte.

 Ultima partidă dintre cele două combatante a avut loc la București, pe 7 decembrie anul trecut, atunci fiind un 3-3, după ce gălățenii au condus cu 3-1, meci ce a contat pentru Cupa României.

În tabăra gălățenilor a fost o săptămână mai complicată, cu probleme de ordin administrativ, cu un președinte interimar care și-a anunțat demisia, cu acuze între tehnician și respectivul personaj.

Cu toate acestea, Dorinel Munteanu a declarat că se gândește doar la partida din această seară, una foarte importantă pentru îndeplinirea obiectivului, acela de accedere în play-off, și a dat asigurări că în vestiar este liniște iar fotbaliștii nu au fost nici un moment conectați la aceste divergențe de ordin administrativ.

Au fost delegați să conducă această partidă, Andrei Moroiță din Ploiești, ajutat fiind la cele două linii de Andrei Constantinescu din București și Ionel Valentin Dumitru din Gherghița-Prahova.

În Zona VAR au fost desemnați Cătălin Popa din Pitești și Valentin Avram din București.

Rezervă de arbitru a fost delegat Claudiu Marcu din Constanța, iar observator va fi Irina Mîrț din București.

 

Revenim înainte de startul partidei cu componența celor două formații.

 

Update

Oțelul Galați: Stoian-Zhelev, Cisse, Lovric, Zhelev, Cisotti, Maciel, Bodișteanu, Lameira, Maciel- A. Pop.

Rezerve: Papp, Adăscăliței, Ghiocel, Yabre, Zivulic, Gaitan, Tănasă, Cîrjan, Farcaș, Jardan, Rusevic.

 

Dinamo București : Golubovic,  Patriche, Velkovski, Abdallah, Amzăr, Moura, Homawoo, Gnahore, Pavicic, Milanov, Politic.

Rezerve: Răilean, Bani, Bordușanu, Costin, Gregorio, Iglesias, Ilic, Irimia, Neagu, Roșu.

 

Scor final

Dinamo București – Oțelul Galați 3-1 (2-1).

Am marcat Politic (min. 3), Gnohore (min. 34), Abdallah (min. 81 penalty), respectiv A. Pop (min. 17 penalty)

 

 

 

 


Distribuie articolul

You May Also Like