Dezastru. Zeci de persoane au murit și sute sunt infectate la două cămine de bătrâni din Galați

Distribuie articolul

Crește numărul deceselor la căminele de bătrâni din Galați. În ultimele 24 de ore, 3 femei de 81 de ani, 82 de ani și 85 de ani au murit din cauza complicațiilor provocate de virusul COVID-19.

Ele erau internate la spitale din Galați și aveau numeoase probleme medicale, anunță autoritățile. Bilanțul deceselor la căminul privat Sf.Ilie și la centrul Primăriei, Sf Spiridon, devine tragic: 53 de persoane au murit și 176 sunt infectate.

Potrivit raportării oficiale, la căminul Sf. Ilie au murit 39 de persoane din totalul de 114 infectate, iar la căminul Sf. Spiridon au fost înregistrate 14 decese printre cei 62 de rezidenți în vârstă, infectați cu noul virus.

Practic, majoritatea deceselor și o mare parte din numărul persoanelor infectate în Galați au legătură cu cele două cămine. Statisticile arată că în județul Galați 434 de persoane au primit confirmarea că sunt infectate cu virusul COVID-19, iar 64 dintre acestea au murit.

De asemenea, 184 de persoane au fost declarate vindecate. Până în prezent, în Galați au fost efectuate aproximativ 3.500 de teste.


Distribuie articolul

You May Also Like