De Ziua Marinei, gălățenii se vor reîntâlni cu Ivan Patzaichin

Distribuie articolul

Hai să vâslim de Ziua Marinei-Descoperă Rowmania. Așa se numește evenimentul care va fi organizat la Galați, în data de 15 august. Totul este pus la cale de Asociația Ivan Patzaichin-Mila 23, în colaborare cu Primăria Galați.

Practic, este cea de a V-a ediție a concursului de canotcă 10 plus 1 organizat la Galați de celebrul Ivan Patzaichin. Este un festival despre care organizatorii spun că se adresează iubitorilor de apă și mișcare în aer liber. Manifestarea îl are în prim plan pe Patzaichin, cu a sa canotcă.

„Canotca, o invenție a Asociației Ivan Patzaichin-Mila 23 va fi folosită drept vehicul de competiție și va fi pusă la dispoziția echipei în cadrul evenimentului. Construită din dorința de a promova meșteșugul românesc, canotca este denumită așa după lotcă-simbolul Deltei Dunării-de la care preia materialul, și după canoe, de la care preia liniile dinamice. Este un produs integral made in Romania, cu un design unicat, făcută din lemn, preluând meșteșugul marangozilor din Delta Dunării”, se arată într-un document semnat de viceprimarul orașului Galați, Sorin Enache.

Așa cum s-a întâmplat la edițiile precedente, la concursul de canotcă 10 plus 1 vor participa mai multe echipaje. Competiția se va desfășura între orașele Brăila și Galați.


Distribuie articolul

You May Also Like