De asta o ducem „bine”. Instituțiile statului român au fost invadate de rude și pile

Distribuie articolul

Și la TAROM s-a răsturnat căruța cu neveste. Informația deloc surprinzătoare am aflat-o din presa centrală. Potrivit unui document al companiei, citat de Cotidianul, 800 din cei aproape 2.000 de angajați din companie sunt rude! Asta înseamnă 40 la sută din totalul salariaților, al căror salariu mediu net depășește 4.500 de lei, concluzionează jurnaliștii de la Digi24.ro.

Nu ne-am uitat pe lista cu angajați de la TAROM, dar cu siguranță angajații de acolo nu sunt rude cu vânzătoarea de bilete de la metrou sau cu șoferul de autobază. Sunt rude între ei sau rude cu cine trebuie, eventual prieteni apropiați, cunoștințe sau pile. Iar sistemul este patronat de neisprăviții ajunși în politică doar ca să se căpătuiască

Dacă 40% dintre angajații TAROM sunt rude, ceilalți 60% sunt datori la bănci. La Spitalul de copii din Galați, de exemplu, un post de asistentă s-ar vinde cu 15.000 de euro, așa cum spun bârfele. De aceea ne închipuim că la TAROM, postul situat între salahor și ruda politicianului costă cel puțin la fel.

Concluzia este simplă: căruța cu neveste s-a răsturnat în toată țara. De altfel, termenul a fost lansat de o distinsă directoare din cadrul Primăriei Galați care, în urmă cu câțiva ani, exasperată de pilele incompetente, a răbufnit pe holurile instituției gălățene. De atunci, doamnei i-o fi trecut supărarea!


Distribuie articolul

You May Also Like