Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați a participat la a X-a ediție a expo-conferinței internaționale Meat.Milk.

Distribuie articolul

Agenția infoGROUP a reunit la Brașov, în perioada 24-25 mai 2021, fermierii, procesatorii și specialiștii din sectoarele de carne și lapte ale României, reprezentanți ai asociațiilor profesionale, furnizori de tehnologii și echipamente, rețele de retail-uluri, reprezentanți ai instituțiilor publice, la cea de-a X-a editie a Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk.

Evenimentul a avut loc la Hotel Alpin din Poiana Brașov, sub genericul „Sectoarele de carne și lapte ale României. „

Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați a fost reprezentată de domnul prof. univ. dr. ing. habil. Silvius Stanciu, care a susținut în plen prelegerea „Evoluția piețelor de carne și lactate în conditii de pandemie”.

La manifestare au fost invitați reprezentanții Comisiei de Agricultură a Parlamentului European, Guvernului României, MADR, Ministerului de Interne, ANSVSA, ANPC, AFIR, APIA, Romalimenta, APRIL, ARC, APAR, FCBR, Pro Agro, APCPR etc.

În prima zi a Conferinței au fost programate două dezbateri: una pe CARNE: „De la haos la profit consolidat”; Speakeri: Adrian Chesnoiu – Președinte al Comisiei pentru Agricultură a Camerei Deputaților, Sorin Minea – Președinte Romalimenta, Ioan Ladosi – Președinte APCPR și Adrian Balaban – Președinte al Cooperativei Siliștea Producție Suină și una pe LAPTE: „Interes comun pe o piață unică sau scapă cine poate?” Speakeri: George Scarlat – Președinte al Comisiei pentru Agricultură a Senatului, George-Aurelian Catean- Secretar de Stat în MADR,Claudiu Franc- Președinte FCBR.


Distribuie articolul

You May Also Like

Lasă un răspuns