Cu viteză spre moarte

Distribuie articolul

O persoană și-a pierdut viața, iar alte trei au fost grav rănite luni noapte, pe DJ 251 J, în apropiere de Schela. Un tânăr aflat la volanul unui autoturism, care circula cu viteză excesivă, a pierdut controlul volanului în curbă și s-a răsturnat.

”La data de 19 februarie, în jurul orei 00.05, pe D.J. 251K a avut loc un accident rutier soldat cu decesul unei persoane și rănirea altor trei.

Din primele verificări efectuate de polițiști a reieșit că un tânăr de 23 de ani, din comuna Schela, a condus autoturismul în localitate și, neadaptând viteza la condițiile de drum în curbă, a pierdut controlul direcției și s-a răsturnat. Conducătorul auto a decedat pe loc, trei pasageri aflați în autoturism, doi bărbați de 30 și 33 de ani și o tânără de 20 de ani fiind răniți și transportați la spital unde au rămas internați. Polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă”, a precizat IPJ Galați.

Viteza neadaptată este una dintre pricipalele cauze generatoare de accidente rutiere grave, soldate cu morți și răniți, în județul Galați. Anul trecut, viteza s-a situat pe locul 2 în topul cauzelor generatoare ale celor 252 de accidente grave, soldate cu 54 morți și 248 răniți.


Distribuie articolul

You May Also Like