Brăilenii se distrează: se plimbă călare și aruncă ouă după autobuze

Distribuie articolul

Avem țărișoara pe care o merităm. În timp ce politicienii jupoaie țara pe toate părțile, cetățenii se maimuțăresc prin noroaie. La Brăila, de exemplu, departe de discuțiile despre completuri de judecată și ordonanțe de guvern, niște bipezi se comportă ca maimuțele: aruncă  ouă în autobuze ca să se distreze. Alții își scot caii la plimbare prin oraș pentru că și animalele au drepturi în Uniunea Europeană.

Distracție mare în orașul european. La Brăila, polițiștii locali au descoperit niște doamne care aruncau cu ouă după autobuzele de pe bulevard. Culmea, în momentul în care au fost luate la întrebări, cele două ființe gingașe au recunoscut cu nonșalanță că au cumpărat ouăle cu scopul de a le arunca în autobuze, pentru că așa se distrează creaturile inteligente din Brăila.

„În ziua de 18.02.2019, în jurul orei 21:20, un echipaj din cadrul Poliției Locale Brăila a depistat pe Calea Galați, în zona parcului de lângă Blocul Turn, un grup de indivizi, dintre care două tinere, în vârstă de 17, respectiv 36 de ani, aruncau cu ouă în autobuzele care treceau prin zonă. Acestea au declarat că au cumpărat ouăle de la un magazin din zonă, exact în acest scop. Ambele au fost sancționate contravențional cu suma totală de 600 lei”, a anunțat Biroul de Presă al Poliției Locale Brăila.

La Brăila, aspectul de zonă veselă și rurală este întregit de câțiva cetățeni și caii lor. Nu cai putere, ci cai adevărați, care au fost găsiți de polițiștii brăileni pe străzile din oraș.

„În ziua de 18.09.2019, polițiștii locali din cadrul Serviciului Ordine Publică al Poliției Locale Brăila au aplicat mai multe sancțiuni contravenționale persoanelor surprinse încălcând prevederile legislative în vigoare referitoare la circulația cu atelaje hipo pe străzile din municipiul Brăila dar și pe cele ale Legii 61/1991. Astfel, un brăilean în vârstă de 39 de ani a fost sancționat cu suma de 500 lei, pentru lăsarea în libertate a două cabaline pe Șoseaua Dig Brăila – Galați, fapt ce a pus în pericol atât siguranța șoferilor cât și a pietonilor din zonă. Un alt brăilean, în vârstă de 42 de ani, a fost sancționat contravențional cu suma de 1.305, după ce a fost surprins în timp ce circula cu un atelaj hipo pe str. Ghioceilor/ str. Roșiori. Alți doi bărbați, depistați în timp ce circulau cu atelaje hipo pe străzile din municipiu, încălcând legislația în vigoare, au fost, de asemenea, sancționați contravențional cu suma totală de 2. 610 lei”, au spus reprezentanții Poliției Locale Brăila.


Distribuie articolul

You May Also Like