Cristi Baranga, candidat al Alianței Dreapta Unită (ADU) pentru Primăria Schela!

Distribuie articolul

 

 

Alianța Dreapta Unită are deosebita plăcere de a susține candidatura lui Cristi Baranga la funcția de primar al comunei Schela.

Venind cu o experiență vastă după un mandat de consilier local, Cristi Baranga a dovedit nu doar că înțelege mecanismele complexe ale administrației publice locale, dar și că posedă abilitățile necesare pentru a aduce o schimbare reală și durabilă în comunitatea din Schela.

În calitate de consilier local, Cristi Baranga a avut ocazia să analizeze nevoile reale ale locuitorilor și să contribuie activ la dezvoltarea proiectelor locale.

Această experiență îi conferă acum perspectiva și cunoștințele necesare pentru a implementa viziunea sa în comuna Schela.

Cristi Baranga este pregătit să formeze o echipa care va acționa în beneficiul direct al fiecărui cetățean, iar dedicarea și pasiunea sa pentru serviciul public sunt pilonii care stau la baza campaniei sale electorale. Suntem încrezători că ambiția și determinarea de care a dat dovadă, împreună cu experiența dobândită în timpul mandatului de consilier local, îl fac candidatul ideal pentru funcția de primar.

Cristi Baranga este vocea schimbării, liderul care va transforma comuna Schela într-un loc mai bun pentru toți cetățenii.

Vă invităm să vă alăturați în această călătorie spre progres și să oferiți tot sprijinul dumneavoastră pentru Cristi Baranga, un candidat cu viziune, experiență și un angajament neclintit pentru comunitate!

#Schela #Candidatura #Primar #CristiBaranga #Experienta


Distribuie articolul

You May Also Like